設為首頁收藏本站

個人Points:1410   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2021-5-29 00:56:47

贏咗淡氣,輸咗人流
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:1410   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2021-5-29 03:55:29

& F6 A2 V0 h# x8 s6 b8 J
  [( P) U9 }5 T+ y我洗唔洗貼返同你d line對話上嚟呢?/ }* M* k! O; }7 P: i
比緊意見你ser 增加你 ser優點變做
. l* E+ U  t# ?7 [9 ~3 h. \: o要求你改變政策?  無啦啦莫需有罪名停我ip都搞笑啦, w2 Q; Y. x% h+ @* z" ?& K. Q8 G% p* k
包庇外掛copy嗰班你又唔停

文章日期:2021-5-29 04:14:30

: @1 J9 |. J4 J& r" l6 d
& `- ?" w3 H1 z2 y5 F跪你拜你就係優質玩家  但呢位優質玩家曾經包庇過copy外掛  好心你啦  成長啦  忠言係亦耳嫁  d好好聽嗰d  但最後結果呢?
0 F7 M  Y. S* ^" e6 A 人數有加到? 我就睇到減多過加啦!你鐘意聽就聽,唔聽就算Q數啦!

文章日期:2021-5-29 08:42:03

9 O4 L& b. x! q
$ m5 c& m# f% c8 ?唔怪得人流不升反跌  不公事件就係你所謂立場而引起0 \9 s) Z6 Q8 O) B+ e( s6 U. w- ]
是否私人恩怨呢?  只有你演繹為私人恩怨,現實就是 你公私不分才能演繹為私人恩怨
0 R5 J. A& @5 k2 w2 a9 b8 ^有些人知情不報(外掛,copy)   短暫懲罰,有些人給意見管理者 意見不合變成嘴炮  一世停權
, _1 l" \9 c6 d而以 以上思維 究竟是曾經知情不報的人,還是意見不合變成跟管理者作對的人  誰在搞破壞我也分不清
+ K7 g4 \. P5 O5 m) O6 `7 d  n
0 F: U+ Q9 i# h& d5 Q9 d

文章日期:2021-5-29 08:47:57

6 e6 G: @. v$ }
beanlun 發表於 2021-5-29 07:50 5 i: Z/ c  f. H0 R" k9 f) T
總結一下,我認為雙方應收起及對過激行為負責
5 z7 t3 ?: x- b並積極尋求折衷方案
1 {5 H1 j0 j) t4 c7 i9 ~
你錯了,我沒拉隊離場,只是當時我所有跟細草的溝通 全傑也都知道!而他們決定我阻止不了!. Z( Z9 @( p4 V1 t0 P7 Y3 _: ^) I
另外先惡言的一方也不是我先   

Comment

beanlun  你肯定也不是全對 就叫你去網咖試一下連線情況都懶的去 管理員已經花了不少努力 好像飯都餵到嘴邊還要幫忙😅  !detail! Reply Post on 2021-5-29 11:36

文章日期:2021-5-30 01:10:10

$ l: s& J. s: B* m9 i
& i) p: E* {! ?, @* @有d人 懶得 對牛彈琴先唔出聲 洗唔洗加你入群聽下意見啊?
+ ]: P9 q" r2 f- a% a# t
0 s- q: P, Y0 v0 J, F' R另外想講呢,唔係私人恩怨問題,係你處理手法問題!咪成日對號入座啦  我講緊係事件呀  管理者!
& o- h! V" O8 T) U6 T
9 k& I% w4 @7 T  }% |另外我重新,邊戰我無任何意見  我多數上線時間都9點半後  唔該你睇清楚我上線時間先屈我 其他嘢啦

文章日期:2021-5-30 14:47:31

點解要兜圈兜到咁遠?5 G$ S. h; T, H& ~) x. Q" {
又作故事又盛咁,抵你越嚟越小人; D  z, L+ [- I) h
更何況當年我係泰班公會  得我1個上線  " V* A7 N0 j7 ~0 ^: ]
以家你講完終於知道始作俑者係邊個

文章日期:2021-5-30 15:14:43

祝你年年有今日

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-4 09:13 , Processed in 0.113284 second(s), 25 queries , Gzip On.